Sådan vælger du den perfekte forlovelsesring – anotherslegacy
anotherslegacyanotherslegacy
0
Sådan vælger du den perfekte forlovelsesring

Sådan vælger du den perfekte forlovelsesring

Der er mange vigtige og betydningsfulde beslutninger der skal tages, når den helt rigtige forlovelsesring skal findes. Har du eksempelvis overvejet om ringen skal have et klassisk eller mere unikt design? Ved du om ringen skal være med diamanter, eller måske med andre typer af ædelsten? Er der en bestemt karat eller en bestemt type af metal din partner foretrækker? Fortvivl ej, i denne guide finder du alt du skal bruge, for at finde den perfekte forlovelsesring.

Skal designet være klassisk eller unikt?

At vælge den rigtige forlovelsesring er en individuel rejse, hvor valget afspejler din partners personlige stil. Et af de vigtigste spørgsmål du skal stille dig selv, er om ringen skal have et klassisk  eller et mere unikt design. Et godt råd vil være at kigge på hvilke smykker hun i forvejen går med, så du på den måde kan afkode hendes stil.

Klassiske forlovelsesringe

De mest klassiske og traditionelle forlovelsesringe er ringtyper som solitaireringe, allianceringe og rosetringe. Disse ringtyper vælges ofte for deres tidløse og elegante design, der med garanti vil passe ind i enhver smykkegarderobe. Hos Another's Legacy har vi et stort udvalg af både solitaireringe, allianceringe og rosetringe. 

Unikke forlovelsesringe

Hvis din partner ønsker en mere unik ring, der skiller sig ud fra mængden, er dette også en mulighed. I de sidste par år er det blevet populært ikke altid at gå med det traditionelle valg og mange vælger derfor en forlovelsesring som skiller sig ud fra mængden. Hos Another's Legacy har vi et stort udvalg af unikke ringe, med hver deres særlige udtryk. Du kan eksempelvis udforske vores statementringe og signetringe, hvor du med garanti vil finde en ring der ikke ligner alle andre.

 

Hvad er dit budget?

Priserne på forlovelseringe kan varierer meget, alt efter hvad din partners helt specifikke ønsker er. Vi ved at der vil være forskellige budgetter, ved købet af en forlovelsesring. Af den grund bestræber vi os på altid at have et varieret udvalg, der passer ind i ethvert budget. Hos Another's Legacy sælger vi forlovelsesringe i mange forskellige typer af karat, samt mange forskellige typer af sten. Dette er vores garanti for at dit budget og valget af forlovelsesring kan gå hånd i hånd.

 

Hvilken størrelse skal ringen være?

Det kan være svært at gætte din partners ringestørrelse, men hvis du kan snige en af hendes ringe med ind til os, vil vi med glæde måle den for dig, så vi sikre at du kommer hjem med den rigtige størrelse. Hvis dette ikke er en mulighed, kan du bruge vores størrelsesguide til at måle det indvendige mål af en af de ringe hun har hjemme i smykkeskrinet. Hvis du stadig er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi guide dig på bedst mulig vis.

Da alle vores ringe er pre-owned, vil du måske opleve at du ikke kan finde den rette størrelse på vores hjemmeside, da vi kun har det ene unikke smykke på lager. Fortvivl ej, de fleste ringe kan sagtens justeres i størrelsen hos din nærmeste guldsmed. Hvis du allerede nu har en ring i tankerne, er du velkommen til at kontakte os i forhold til rådgivning omkring størrelsesændring. 

 

Skal ringen være med diamanter?

Hvis du leder efter en forlovelsesring med diamanter, er der en række ting du skal overveje. Vigtigst af alt er de fire C'er - colour, cut, clarity og carat, som er disse fire kvalitetskriterier man benytter når man skal graderer en diamant. Colour fortæller os selvsagt noget om farven på diamanten, mens clarity fortæller os noget om hvor klar stenen er. Carat fortæller størrelsen på stenen, mens cut fortæller os hvor godt det pågældende slib er udført. 

En anden ting du skal beslutte dig for, er hvilket slib du ønsker diamanten skal have. Der findes et væld af forskellige typer af slib, mens vi i Danmark oftest benytter brillantslib. En brillantslibning er definitivt den mest populære slibeform og er kendt som det runde slib, hvor diamanten har 57 facetter. Det er denne slibeform der reflekterer lyset bedst, hvilket forklare den store popularitet. 

 

Der er ikke noget facit for hvad der er det mest attraktive, da dette kan afhænge af personlige præferencer. Nogle ønsker en bestemt farve på diamanten, mens andre har specifikke ønsker til slib, klarhed og størrelse. Vores bedste råd er at besøge vores showroom og mærke efter hvilken diamant der taler til dig, dine tanker og din partners ønsker. 

 

Skal ringen være med andre ædelstene?

Hvis du ønsker at købe en ring med en anden type sten end den traditionelle diamant, kan vi med garanti også tilbyde dig noget i den kategori. Der findes et væld af forskellige typer ædelstene med mange forskellige farver, egenskaber og former.

Nogle sten vil egne sig perfekt i en forlovelsesring, mens andre sten er mere skrøbelige og derfor skal bæres med større omhu. I ædelstenenes verden arbejder vi med Mohs hårdhedsskala, der fortæller hvor modtagelig en sten er over for slag. For på bedst mulig vis at undgå at stenen i din nyindkøbte forlovelsesring går i stykker, vil vi anbefale at du vælger en ædelsten med hårdhed 7 eller derover.

 

Hvilket metal og hvilken karat skal ringen være?

Valget om type at karat og metal afhænger af personlige præferencer, men i den grad også om ønsker til funktionalitet. Der findes en række forskellige typer metaller du kan vælge i købet af en forlovelsesringe, hvor de mest kendte er guld, rosaguld og hvidguld. Du kan med fordel se på hvilken farve af metal din partner normalt går med, for på den måde at være sikker på at forlovelsesringen passer til hendes andre smykker.

Udover valget af farven på forlovelsesringen, er det også vigtigt at tage stilling til valget af karat. Der findes en række forskellige typer af karat, der hver har deres egenskaber. De mest brugte typer af karat for forlovelsesringe er 14 karat og 18 karat, grundet deres funktionalitet og holdbarhed. Hvis du er i tvivl om hvilken type metal eller karat du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere vejledning.

Vi håber at denne guide har hjulpet dig på vej til at finde den helt perfekte forlovelsesring, som din partner vil elske. Hvis du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål!

 

 

 

 

 

 

Kurv 0

Din kurv er tom

Start shopping
Liquid error (layout/theme line 165): Could not find asset snippets/swym-custom.liquid