Sælg dit guld hos os

Er dine smykkeskrin fyldt med smukke smykker, der fortjener et nyt liv? Hos os får dine gamle smykker en ny start og en ny historie at fortælle.

Hvorfor sælge dine gamle smykker?

Smykker, der er glemt eller sjældent brugt, bærer ofte betydelig værdi, både følelsesmæssigt og økonomisk. Når du sælger disse smykker, giver du dem ikke blot videre som genstande, men også chancen for en ny historie og værdsættelse hos en ny ejer, hvilket giver dem nyt liv og mening.

Markedets højeste priser for guld

Hos Another's Legacy kan vi tilbyde den skarpeste pris for dine brugte smykker, og du er derfor sikret den bedste pris. De faktorer, der bedømmer vurderingen af dine guldsmykker er følgende:

1. Den dagsaktuelle guldpris pr. gram

2. Vægten på dit guld i gram

3. Antal karat guldet indeholder

Sådan fungerer det

For at sælge dit guld er det eneste du skal gøre at medbringe dine smykker til vores showroom på H.C. Andersens Blvd. 38 st. th.
Her vil foretage en analyse af guldet og komme med en vurdering til dig/jer. Vælger I at tage imod vurderingen og sælge jeres guld vil det blive overført til jeres konto via en straksoverførsel.

Du er altid velkommen i vores showroom, hvor vi med glæde vil kigge på dine smykker og vurdere dem.

Har du ikke mulighed for at komme forbi, men er interesseret i at sælge dine smykker kan du kontakte os på tlf. (+45) 71 74 30 49 eller mail info@anotherslegacy.dk

Kom forbi vores showroom med dine smykker
Butik i både Århus & København
Få en gratis vurdering
tager 5-10 minutter

Ofte stillede spørgsmål

Køber I alle typer smykker?

Vi køber alle typer af smykker, der er i massivt guld og af minimum 8 karat.

Kan I vurdere ædelsten?

Hos Another's Legacy har vi en dygtig gemmolog tilknyttet, der hjælper med at identificere ædelsten. Vi kan derfor ikke hjælpe dig med at identificere dine ædelsten på dagen, da det vil kræve at vores gemmolog er på besøg samme dag.

Kan jeg bytte mine gamle smykker til smykker fra jer?

Det er ikke muligt direkte at bytte dine brugte smykker til smykker fra Another's Legacy. Dog kan du sælge dine brugte guldsmykker hos os og få udbetalt pengene via en straksoverførsel, hvorefter du kan købe det smykke du ønsker.

Kan I teste om det er guld?

Hos Another's Legacy er vi eksperter i guldidentifikation og kan derfor hjælpe dig med at fastslå guldets ægthed og karat. Vores team er her for at hjælpe og give dig en nøjagtig vurdering.
Hvis du er usikker på, om din genstand er ægte guld, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge vores kontor.

Hvordan får jeg pengene fra det jeg har solgt?

Beløbet bliver overført til dig via en straksoverførsel i banken. Husk at medbring billede ID.

Hvad skal jeg medbringe for at sælge smykker?

Du skal naturligvis huske at medbringe de smykker du ønsker at sælge til os, samt dit billede ID.