Spring til indhold
✓ Gratis fragt på alle køb ✓ 14 dages returret ✓ Altid forsikret levering ✓ 4.7 / 5.0 på Trustpilot ✓ En investering for livet
✓ Gratis fragt på alle køb ✓ 14 dages returret ✓ Altid forsikret levering ✓ 4.7 / 5.0 på Trustpilot ✓ En investering for live
Ægthedsgaranti

Ægthedsgaranti

Hos Another’s Legacy stiller vi høje krav til de smykker vi sælger. 

Alle smykker gennemgår derfor lødighedstest i vores røntgenmaskine, som giver en præcis måling af smykkets karat og lødighed. 

Derudover gennemgår alle smykker et kvalitetstjek, for at sikre funktionalitet og stand. 

Smykkerne du ser her på siden er altså alle vurderet til at være i en kvalitet, som lever op til vores krav om ægthed, lødighed og kvalitet. 

Da vi sælger smykker, som ikke er nye, må det forventes, at der kan forekomme mild grad af brugsspor eller slidtage. Smykkernes stand vil variere, og hvis der er særlige bemærkninger til det enkelte smykkes stand, vil det fremgå i produktbeskrivelsen og/eller tydeligt vist på produktbilllederne. 

Du kan derfor føle dig fuldstændig tryg, når du køber smykker hos Another’s Legacy.

Returret

KAN JEG RETURNERE MIN ORDRE?

Det kan du selvfølgelig. Hvis dit smykke ikke passer dig, eller hvis du af en anden årsag fortyder dit køb, har du 14 dage fra modtagelsen til at returnere din ordre til os. 

Hvis du ønsker at sende din ordre retur bedes du kontakte os via e-mail og sende ordren, med tydelig tilkendegivelse af ordrenummeret, til følgende adresse:

Another's Legacy c/o Nofipa ApS
HC Andersens Boulevard 38, st.tv.
1553 København V

BemærkReturforsendelser sendes på købers ansvar, og registreres først som returneret ved modtagelsen på returadressen. Returforsendelsen er ikke forsikret fra virksomhedens side, og køber bærer ansvaret for pakken og dens indhold indtil modtagelsen.

Køb i showroom - Returret

Der er ikke returret på køb i vores showroom.

 

Hvem betaler for returforsendelsen?

Hvis du ønsker at returnere dit køb, fordi smykket er beskadiget eller ikke virker korrekt ved modtagelsen, skal du kontakte os og gøre opmærksom på problemet, så vi kan sørge for at dække omkostningerne ved returforsendelsen. Vedhæft gerne billeder af fejlen på smykket hvis muligt.

I fald, at du ønsker at sende dit smykke retur fordi du fortryder købet, beder vi dig venligst afholde udgifterne for returforsendelsen.

 

Hvornår skal jeg sende min ordre retur?

Du skal returnere din ordre indenfor 14 dage fra modtagelsesdagen. 

Ved returnering skal smykket sendes retur i smykkeæsken, og alt eventuelt tilbehør skal medsendes. Varen og tilbehør skal returneres i samme stand som det var ved modtagelsen.

 

Hvordan og hvornår får jeg mine penge tilbage?

Så snart vi har modtaget din ordre, vil du modtage en bekræftelse per e-mail og pengene vil blive tilbagebetalt indenfor 14 dage på samme vis som du foretog købet. Hvis du har brugt betalingskort, vil pengene blive overført til samme kort.

 

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Ligesom ved returnering, har du 14 dage fra modtagelsen af din ordre til at returnere den. Hvis du ønsker at annullere din ordre før du modtager den, bedes du kontakte os hurtigst muligt og informere os om dette. Hvis ordren allerede er på vej til dig, må du følge vores returpolitik og sende ordren retur til os. 

 

* Ved at foretage et køb på Another’s Legacy webshop accepterer du vores retur- og annulleringsvilkår.