VELKOMMEN TIL ANOTHER'S LEGACY

Et univers fyldt med unikke vintage smykker af guld og diamanter. 

Hvem er vi?

Another's Legacy er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2022 og specialiserer sig i salg af vintage smykker. Vi er placeret i hjertet af København på H.C. Andersens Boulevard 38. Vores passionerede team består af eksperter inden for smykkeindustrien, kommunikation, strategi og markedsføring, der arbejder sammen om at fremme bæredygtighed og genbrug i smykkebranchen.

Vores mission er at tilbyde vores kunder smykker af høj kvalitet, der er bæredygtige, tidløse og unikke. Vi er passionerede omkring vores arbejde og glæder os over at kunne bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger og tilbyde en enestående kundeoplevelse.

Vores værdier

SMYKKERNES DESIGN

Vores smykker har tidløse designs, der kan tilpasses enhver stil og smag. Uanset om du er til velkendte designerbrands, statement smykker eller klassiske smykker, så er vi sikre på, at du vil finde noget, der passer til din stil og dit humør. Vores brede udvalg af smykker sikrer, at du kan finde det perfekte smykke til enhver smag og lejlighed.

SMYKKERNES HISTORIE

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder unikke smykker med en historie og arv. Når du køber et smykke fra Another's Legacy, får du ikke kun et smykke af høj kvalitet, men også en unik historie, som vil følge dig livet igennem.

Vi opnår vores viden om smykkerne ved at undersøge deres stempler. De fleste guldstempler kan give os information om, hvem der har produceret smykket, hvor i landet personen har arbejdet, og hvor længe personen har været registreret ved ædelmetalkontrollen. Dette giver os en dybdegående forståelse af smykkets oprindelse og kan hjælpe os med at identificere håndværkerne bag vores guld.

BÆREDYGTIGHED

Vi er stolte af at være et bæredygtigt smykkebrand, der har Danmarks største udvalg af håndplukkede opkøbte pre-owned smykker. Vi tror på, at cirkulær økonomi er nøglen til en mere bæredygtig fremtid og ved at købe et smykke fra os, bidrager du til denne vision ved at mindske ressourceforbruget, der følger med produktion af nye smykker. Dette betyder, at du kan købe et smykke med god samvittighed, velvidende at du gør en forskel for miljøet og samtidig får et smukt smykke af høj kvalitet.

KVALITETSSIKRING

Hos Another's Legacy stiller vi høje krav til de smykker vi sælger og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi kan derfor garantere at vores smykker lever op til vores krav om ægthed og lødighed.

Vores smykker gennemgår nemlig en grundig kvalitetskontrol for at sikre, at de lever op til vores standarder. Vi ultralydsrenser, lødighedstester, diamanttester og kvalitetstester hvert eneste smykke for at sikre funktionaliteten og standen. Du kan forvente milde brugsspor eller slidtage på vores smykker, men du kan altid læse om standen på smykkerne i produktbeskrivelsen.