Spring til indhold
✓ Gratis fragt på alle køb ✓ 14 dages returret ✓ Altid forsikret levering ✓ 4.7 / 5.0 på Trustpilot ✓ En investering for livet
✓ Gratis fragt på alle køb ✓ 14 dages returret ✓ Altid forsikret levering ✓ 4.7 / 5.0 på Trustpilot ✓ En investering for live

Marketing & Content Praktik

Hvem er vi

Another’s Legacy er et bæredygtigt smykkebrand med danmarks største udvalg af pre-owned guld og diamantsmykker. Vores team består af 14 ansatte, som har kompetencer indenfor smykkebranchen, markedsføring, e-commerce og strategi.

Vi har vores kontor og showroom i hjertet af København på adressen H.C. Andersens Blvd. 38. 1553 København.


Som praktikant hos os

Hos os får du mulighed for at tage styringen, deltage i spændende nye tiltag og måle dine tiltag, samt udføre meningsfulde arbejdsopgaver, der er relevante for din uddannelse.

Vi tildeler dig nogle faste arbejdsopgaver, som giver dig en unik mulighed for at anvende din teoretiske viden i praksis og udvikle færdigheder, der vil gavne din fremtidige karriere.

Du vil blive tilknyttet flere erfarene fuldtidsmedarbejdere i vores team, som vil fungere som mentorer. Vi vil støtte dig, give vejledning og give konstruktiv feedback for at hjælpe dig med at nå dine mål og forbedre dine kompetencer.

Som praktikant hos os vil dine opgaver også inkludere at støtte den daglige drift, herunder håndtering af kundehenvendelser på forskellige platforme, deltage i kundefremvisinger og ordrebehandling.


Arbejdsopgaver

Vi søger løbende praktikanter med forskellige kompetencer indenfor:

Content planning & creation for Instagram, Facebook, TikTok og Pinterest

Konverteringsoptimering af vores hjemmeside

Landingssideoptimering og design

Produktion af video og foto materiale

Email marketing

Strategi

Kundeservice (fremvisning af smykker til kunder)

Kundehenvendelser

Data og polering af smykker

For more information or questions please contact us at fanny@nofipa.dk