KØB NU, BETAL SENERE.

ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer.

Få Viabill her

KØB NU, BETAL SENERE MED VIABILL

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og her og betale på delbetaling. Det er sikkert og helt enkelt.
Online-mode sender dig en kvittering, når dine varer er blevet afsendt. Og kort tid efter modtager du en opkrævning fra ViaBill på den e-mail adresse, du har oplyst ved betalingen.
Du kan læse mere om ViaBill her.

Fleksibel betaling med ViaBill

ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine varer på delbetaling.

Hvordan foregår det?

Når du har fundet alle dine varer på shoppen og lagt dem i indkøbskurven, går du til kassen. Blandt de øvrige betalingsformer vælger du ViaBill. Når dine varer afsendes, modtager du et købsbevis fra shoppen som kvittering og til brug i forbindelse med reklamationer eller returnering. Du modtager også en mail fra ViaBill på den e-mailadresse, som du har angivet i webshoppen.

Det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill kan foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standard handelsbetingelser, som du kan finde link til på siden, hvor du vælger betalingsprofil.

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill består af ViaBill Group A/S, ViaBill A/S og er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet.