Ægthedsgaranti på dit nye smykke

Hos Another’s Legacy er vores kvalitet og kontrol af hvert enkelt smykke i første prioritet, for at sikre dig et smykke, der kan følge dig hele livet. Alle vores smykker gennemgår en række kvalitetstests, før de bliver sat til salg, for at sikre at de lever op til alle vores kvalitetskrav.

Hvor kommer smykkerne fra?

Alle vores smykker er omhyggeligt udvalgt gennem vores opkøbsproces af brugte smykker, hvor kun de mest egnede smykker sættes til videresalg. Smykkerne kommer af den grund altid med deres helt egen unikke historie, som du har mulighed for at bringe videre. Hos Another’s Legacy tror vi på cirkulær økonomi og stræber derfor altid efter at tilbyde dig en bæredygtig og stilfuld løsning.

Vores ekspertise

I Another’s Legacy har vi Danmarks største udvalg inden for pre-owned vintage guldsmykker. Det daglige team består af eksperter inden for salg og vurdering af guldsmykker, der sikrer dig et smukt smykke til en god pris. Vi samarbejder med en række eksperter, der har specialiseret sig inden for guld, gemmologi, vurdering og kvalitetskontrol af guldsmykker. 

Vores metoder

Hos Another’s Legacy stiller vi høje krav til de smykker vi sælger, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten. Hvert smykke gennemgår en nøje kvalitetssikring, så vi kan garantere at de lever op til vores krav om ægthed og lødighed. Alle detaljer på smykket bliver undersøgt, for at sikre den rette funktionalitet. Vi ultralydsrenser, lødighedstester, diamanttester og kvalitetstester hver enkelt smykke, for at sikre dig et smykke i den rette stand. Vær opmærksom på, at der kan være milde brugsspor på vores smykker, der tilføjer karakter og autenticitet til hvert smykke.

Din garanti

Hos Another’s Legacy sælger vi kun de guldsmykker vi selv kan stå inde for, hvad angår kvalitet og funktionalitet. Alle vores smykker er udelukkende guld, med mindre andet er angivet. Vores kvalitetssikring af hvert enkelt smykke sikrer dig et smykke, der med den rette pleje og omhu, kan følge dig hele livet. Skulle dit smykke gå i stykker og skyldes dette fabrikationsfejl, har du selvfølgelig altid to års fuld reklamationsret. Kundeservice er førsteprioritet hos os og vi bestræber os altid efter at finde en løsning, der er bekvemmelig for alle parter.

Vores partnere

Hos Another’s Legacy forpligter vi os til at levere smykker af højeste kvalitet, skabt gennem samarbejder med erfarne fagfolk. Vores samarbejde med erfarne gemmologer sikrer, at alle ædelsten bliver nøje efterset og vurderet. Vores finere diamantsmykker bliver løbende graderet og der udstedes ligeledes certifikater, der fortæller dig alt om kvaliteten af den enkelte sten. Vi samarbejder tæt med en række dygtige guldsmede, der sikrer at standen på alle vores smykker er i orden, inden de sættes til videresalg. Derudover samarbejder vi tæt med en række vurderingseksperter, som sikrer at vores kunder altid får retfærdige og præcise priser på vores smykker.

Bæredygtighed

Vi er stolte af at være et bæredygtigt smykkebrand, der har Danmarks største udvalg af pre-owned smykker. Vi tror på, at cirkulær økonomi er nøglen til en mere bæredygtig fremtid og ved at købe et smykke hos os, bidrager du til denne vision. Du vil med andre ord bidrage til at mindske ressourceforbruget, der følger med produktionen af nye smykker. Det betyder at du kan købe et smykke med god samvittighed, velvidende om at du gør en forskel for miljøet og samtidig får et smukt smykke af høj kvalitet til en skarp pris.

Har du andre spørgsmål?

Vi værdsætter vores kunders tillid, og ønsker derfor at sikre, at alle aspekter af din kundeoplevelse er så gennemsigtige som muligt. Uanset om du ønsker mere information om vores smykker, hjælp til valg af det perfekte smykke eller har spørgsmål vedrørende vedligeholdelse, er vores team klar til at imødekomme dine behov. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe direkte til os, eller sende os en mail, og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.