Køb og afhent

Alt om afhentning af online ordrer

Vores leveringstid er 2-4 hverdage, men hvis du ikke kan vente, så er du også velkommen til at hente dit nye smykke i vores Showroom i hjertet af København i vores åbningstid.

Allerede én time efter bestilling, kan du hente dit nye smykke.*

Vi befinder os på: H.C. Andersens Boulevard 38 st. th. København V.

Hvordan foregår det? 

Det er super nemt:

Du lægger bare din bestilling via webshoppen som normalt, men vælger “Afhent” under levering. Derefter kan du så vælge din foretrukne betalingsmetode. 

Afhentning

Du kan faktisk allerede afhente varen én time efter, du har købt og betalt.

Du behøver ikke* at bestille tid til afhentning – du dukker bare op.

Ved bestilling af professionel polering

*NB: Vær dog opmærksom på, at du skal give os besked, hvis du også har bestilt og betalt for en professionel polering.

Det er nødvendigt at vi ved, at du vil afhente smykket indenfor 24 timer, hvis du også har bestilt en polering.

Vores showroom har åbent:

Mandag - fredag: 09:30 -17:00 
Lørdag: 11:00 - 16:00
Søndag: Lukket

Du er velkommen til at hente dine varer i dette tidsrum.

Dokumentation

Hvis du vil afhente din online-ordre i vores showroom, så husk at medbring:

→ Gyldigt billede-ID

→ Ordrebekræftelse

→ Betalingskort

Hvis du har bestilt og betalt for dine ordrer online, og du ønsker at afhente dem i vores showroom, skal du kunne vise et gyldigt billede-ID. Vi udleverer kun varen til den person, der er ejer af den bankkonto, kort eller mobilepay-konto, der blev brugt til at betale for ordren med.

Når du henter din ordrer i vores showroom, skal vi også gennemgå ordrebekræftelsen, som du har modtaget på mail. Hvis du brugte et betalingskort til at betale, skal du desuden også have det betalingskort, der blev brugt til at gennemføre handlen med

Fortrydelsesret ved køb i showroom

Hvis du vælger at købe en eller flere varer, efter at du har beset og/eller prøvet dem i showroomet, så er købet bindende. Det betyder, at varen er købt som beset, og der er derfor ingen fortrydelsesret på disse køb.

Du har dog altid 2 års reklamationsret, når du handler hos os. Hvis du finder ud af, at en vare er defekt, og det ikke skyldes forkert brug, håndtering eller opbevaring i din varetægt, har du ret til at klage. Kontakt os på: info@anotherslegacy.dk, hvis du vil gøre brug af reklamationsretten. 

Køb af varer i Showroom 

Vi tilbyder selvfølgelig også, at du kan komme forbi og prøve dine favoritter, inden du køber. Du kan booke tid til en fremvisning her.

Når du har prøvet de smykker, som du har udset dig, og du vælger at købe det i vores Showroom, kan du betale med kort eller via bankoverførsel